Τελευταία Νέα...

slideshadow

Ρεπορτάζ για τον Μαθητικό Συνεταιρισμό (ΝΕΑ Τηλεόραση)


Παρακολουθήστε στο δελτίο ειδήσεων της «Νέας Τηλεόρασης» (18/04/2018) το ρεπορτάζ για τον Μαθητικό Συνεταιρισμό του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Περισσότερα...

Διημερίδα ενημέρωσης με το ΕΠΑΛ Πλατανιά - eparxies.gr


T
ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά, διοργανώνει στις 25 & 26 Απριλίου 2018 διήμερο ενημέρωσης και διαδραστικών εκδηλώσεων στο χώρο του Σχολικού Εργαστηρίου στον Ταυρωνίτη.

Περισσότερα...

Καλό Πάσχα!

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά!

Περισσότερα...

Απόφαση επιτροπής αξιολόγησης προσφορών επίσκεψης περιβαλλοντικής ομάδας στο ΚΠΕ Ιεράπετρας


Η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών της επίσκεψης του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά στο ΚΠΕ Αρχανών με προεδρεύοντα τον Διευθυντή, Ιωάννη Δαράκη, αποφάσισε να
 αναθέσει τη μετακίνηση της περιβαλλοντικής ομάδας στο Vagia Mare Hotel (Περογιάννης) και τη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο El Greco στην Ιεράπετρα καθώς οι προσφορές τους ήταν οι πιο συμφέρουσες οικονομικά και συμβατές με τους όρους της προκήρυξης.

Επιμορφωτικό Σεμινάριο: Αρχαία Ελληνική Μάλαξη


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο Αρχαίας Ελληνικής Μάλαξης από την εκπαιδεύτρια Έλλη Τσουκνάκη σε καθηγήτριες Αισθητικής της Κρήτης. Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε σε εργαστήριο του τομέα Υγείας & Ευεξίας στις εγκαταστάσεις του σχολικού εργαστηρίου του σχολείου μας στον Ταυρωνίτη ενώ την οργάνωση και επιμέλεια ανέλαβε και έφερε εις πέρας η Ανδρονίκη Παντελίδου, υπεύθυνη εργαστηρίου του Τομέα Υγείας & καθηγήτρια Αισθητικής.

Περισσότερα...

Τομέας Μηχανολογίας: Ανακατασκευή Ηλεκτροκίνητου Οχήματος Καρτ


Οι μαθητές του Τομέα Μηχανολογίας ανακατασκευάσαν ένα ηλεκ
τροκίνητο όχημα Κάρτ με υλικά που τους δόθηκαν από την ανακύκλωση. Οι επισκέπτες της διημερίδας που διοργανώνει το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά στις 25 και 26 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να το χειριστούν.

Περισσότερα...

slideshadow

slideshadow

slideshadow

Ακολουθείστε μας...

Το κανάλι μας στο ... To Blog του σχολείου μας... Η σελίδα μας στο Facebook...
youtube blog sxoleio facebook

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Tuesday the 24th. Powered by Joomla! and Create Wordpress Themes.
Copyright 2017

©