Τελευταία Νέα...

slideshadow

Σχολικός Συνεταιρισμός Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά


Ο σχολικός συνεταιρισμός του σχολείου μας λειτουργεί σύμφωνα με το παρακάτω καταστατικό.

Περισσότερα...

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


Ο Διευθυντής, οι καθηγητές και οι μαθητές/ μαθήτριες του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Πλατανιά θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά για μια ακόμη φορά την επωνυμία ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΚΗΣ Π. ΑΝΔΡΕΑΣ 
(Εμπορία Καινούριων & Μεταχειρισμένων Ανταλ/κων Αυτ/ων, Εισαγωγή Γνήσιων, Είδη Φανοποιείας, Μηχανικά μέρη, Μετατροπές, Ηλεκτρικά) στα Νεροκούρου Χανίων για την έμπρακτη υποστήριξή της στο σχολείο μας με τη δωρεά ενός οχήματος από την ανακύκλωση μάρκας POLO VW, το οποίο θα βοηθήσει την καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών της ειδικότητας Τεχνικός Οχημάτων του σχολείου μας.
Τέτοιες ενέργειες σε αυτή την δύσκολη περίοδο στηρίζουν τη Δημόσια Παιδεία και επιβεβαιώνουν ότι η παιδεία και η εκπαίδευση είναι η καλύτερη επένδυση για μια κοινωνία αξιών, προόδου και ευημερίας.

2η Εθελοντική Αιμοδοσία Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά


Μετά την περυσινή επιτυχημένη δράση μας, συνεχίζουμε και φέτος δυναμικά περιμένοντας τις ίδιες και περισσότερες συμμετοχές! 

Περισσότερα...

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2018


Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, καθιερώθηκε ο εορτασμός της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, με σκοπό να με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και να αφυπνίσει χιλιάδες ανθρώπους και κυρίως νέους, σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Περισσότερα...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΚΠΕ ΑΡΧΑΝΩΝ


Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά πρόκειται να πραγματοποιήσει Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Ηράκλειο (ΚΠΕ Αρχανών) στις 5/3/2018 και ζητούμε σφραγισμένες προσφορές 
από ταξιδιωτικά γραφεία για τη μετάβασή μας.

Περισσότερα...

Φύτευση Πατάτας στα Σχολικά Εργαστήρια στον Ταυρωνίτη


Την Πέμπτη 1/2/2018 οι μαθητές των τμημάτων της Γεωπονίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά 
συμμετείχαν στο φύτεμα 175 κιλών πατατόσπορου με τη χρήση πατατοσπορέα.

Περισσότερα...

slideshadow

slideshadow

slideshadow

Ακολουθείστε μας...

Το κανάλι μας στο ... To Blog του σχολείου μας... Η σελίδα μας στο Facebook...
youtube blog sxoleio facebook

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Tuesday the 20th. Powered by Joomla! and Create Wordpress Themes.
Copyright 2017

©