Τελευταία Νέα...

slideshadow

Κατασκευή "Έξυπνο Παγκάκι" !

Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη κατασκευή έφτιαξαν καθηγητές και μαθητές των τομέων Μηχανολογίας και Δομικών έργων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Πλατανιά.

Περισσότερα...

Ας προσπαθήσουμε να μην καπνίζουμε στον χώρο του σχολείου!

Την Τετάρτη έγινε στο σχολείο μας μια πολύ σημαντική ενημέρωση που αφορά το κάπνισμα από την Κ.Μιχελάκη Ιατρό - Πνευμονολόγο. Επειδή δεν φτάνει μόνο η ενημέρωση πρέπει να περάσουμε στην πράξη σεβόμενοι της αξίες του εμείς και όχι στην ατομική ικανοποίηση σας καλώ από αύριο για μια νέα αρχή όλους/ες να σταματήσουμε το κάπνισμα εντός της σχολικής μονάδας θα είναι νίκη πολιτισμού και της αλληλεγγύης λαμβάνοντας υπόψη και αυτά που αναφέρει στην διαφάνεια η γιατρός.
"Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που

Περισσότερα...

Κλειστά τα σχολεία Δ.Πλατανιά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Την μη λειτουργία των σχολικών μονάδων του δήμου Πλατανιά και για την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, αποφάσισε ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Μαλανδράκης

Περισσότερα...

Εκδήλωση για το κάπνισμα

Το κάπνισμα σκοτώνει περισσότερους από επτά εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο στον κόσμο, προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), που απευθύνει έκκληση να σταματήσει η προώθηση του.
Ξεκινάμε και φέτος στο σχολείο μας την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που αφορά το κάπνισμα ελπίζοντας ότι μπορεί να σταματήσει η χρήση του.

Περισσότερα...

Το χρυσάφι του τόπου μας

Μια σημαντική εργασία στο πλαίσιο του μαθήματος ''Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων'' αφιερωμένη στο ιερό δένδρο της ελιάς που αποτελεί σημαντική ιστορική, κοινωνική και οικονομική παρακαταθήκη για τον τόπο μας υλοποίησαν με την καθοδήγηση της Καθηγήτριας Κας Κρικελά Ευαγγελία με ομάδα μαθητών/τριών του σχολείου μας. Συγχαρητήρια στην καθηγήτρια και στους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στην εργασία.
Αξίζει να δούμε το βίντεο που δημιούργησαν και το οποίο θα συμμετέχει στον μαθητικό διαγωνισμό κινηματογράφου για τη φετινή χρονιά. Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ

Κοπή Πίτας 2019

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας όπως κάθε παραμονή της μεγάλης γιορτής της παιδείας έκοψε στο χώρο του Σχολικού Εργαστηρίου την πίτα για το νέο έτος.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί θεσμικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.
Μετά την ευλογία της πίτας από τους πατέρες της εκκλησίας ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από

Περισσότερα...

slideshadow

slideshadow

slideshadow

Ακολουθείστε μας...

Το κανάλι μας στο ... To Blog του σχολείου μας... Η σελίδα μας στο Facebook...
youtube blog sxoleio facebook

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 21st. Powered by Joomla! and Create Wordpress Themes.
Copyright 2017

©