Τελευταία Νέα...

slideshadow

Συντήρηση προκάτ

Οι καθηγητές και οι μαθητές του Τομέα μηχανολογίας επισκεύασαν και συντήρησαν τα προκάτ τα οποία είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν ως αίθουσες. Επίσης με την βοήθεια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και του Ηλεκτρολόγου κου Καλαιτζάκη Ευστράτιου, έγινε η ηλεκτροδότηση τους.

Περισσότερα...

Ομιλία από την ψυχολόγο του σχολείου μας

Το σχολείο μας διοργάνωσε σήμερα, τηρώντας τις οδηγίες ασφάλειας,  παρουσίαση, με την ψυχολόγο του Σχολείου μας Μαρία Πολυδώρου.

Περισσότερα...

Η κα Βάνια Κάμτσιου μιλάει για το σχολείο μας

The Tipping Point in Education και για εμένα εχθές ήταν μία μαγική εμπειρία με το Εσπερινό Επάλ Πλατανιά Χανίων! Οι μαθητές της τάξης, σχεδόν όλοι ενήλικες μαθητές, παρακολουθούν τον Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας με ειδικότητα στις Τουριστικές Επιχειρήσεις.

Περισσότερα...

Υδροπονία

Ο Άγγελος Δημητρακόπουλος μαζί με τον Νικόλαο Πετράκη έφτιαξαν ένα υδροπονικό σύστημα κάθετης φύτεψης στα εργαστήρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Περισσότερα...

Καραντίνα ΤΕΛΟΣ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ’ τάξης του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, αποχαιρετούν την καραντίνα με μαντινάδες...

Περισσότερα...

Συνεδρίαση της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πλατανιά, μέσω τηλεδιάσκεψης και με την χρήση της εφαρμογής Skype.

Περισσότερα...

slideshadow

slideshadow

slideshadow

Ακολουθείστε μας...

Το κανάλι μας στο ... To Blog του σχολείου μας... Η σελίδα μας στο Facebook...
youtube blog sxoleio facebook

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ86).

 

Friday the 5th. Powered by Joomla! and Create Wordpress Themes.
Copyright 2020

©