Τελευταία Νέα...

slideshadow

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2-6/10/2017

Στη στήλη Ωρολόγιο Πρόγραμμα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα που ισχύει για την τρέχουσα εβδομάδα, δηλαδή από 2 έως 6 Οκτωβρίου 2017. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τη γραμματεία/διεύθυνση του σχολείου στο τηλέφωνο 28210-68020 και ώρες απογευματινές από τις 19:00 - 22:35. Καλή Σχολική Εβδομάδα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018

Σας ενημερώνουμε ότι o Αγιασμός του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Πλατανιά για το σχολικό έτος 2017-18 θα γίνει την Δευτέρα 11-09-2017 στον προαύλιο χώρο του σχολείου στον Πλατανιά και ώρα 19.00 μ.μ. 
Θα ήταν χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο ξεκίνημα αυτής της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατασκευή Παγκακιών από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά

Οι καθηγητές και οι μαθητές του Τομέα Δομικών Έργων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά σε συνεργασία με το Δήμο Πλατανιά και την Τεχνική Υπηρεσία του, στα πλαίσια του μαθήματος «Κτιριακά Έργα» και στο χώρο του εργαστηρίου του σχολείου,

Περισσότερα...

Προσφορά & Αλληλεγγύη στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά ευχαριστεί θερμά τους καθηγητές και μαθητές /τριες του τομέα Γεωπονίας για την προσφορά μέρους της παραγωγής πατάτας στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Δέσμευση όλων μας

Περισσότερα...

Προβολή Κινηματογραφικής Ταινίας στα Π.Ρούματα

Την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 21.15 θα προβληθεί η ταινία

Περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία η παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ιουλιανός Τσιράκης"

Στην επιτυχία της παράστασης που δόθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ιουλιανός Τσιράκης"στο Σκήνε, συνέβαλε τόσο η ομάδα των ηθοποιών όσο και η ομάδα των εθελοντών, που τους στήριξαν. 
Θερμές ευχαριστίες στον Τάσο Μαραγκουδάκη, μαθητή μας στον Τομέα Μηχανολογίας, που μας έφερε τον εξοπλισμό του και φρόντισε την ηχητική και μικροφωνική κάλυψη της παράστασης
Την μαθήτρια μας της ειδικότητας αισθητικής τέχνης,

Περισσότερα...

slideshadow

slideshadow

slideshadow

Ακολουθείστε μας...

Το κανάλι μας στο ... To Blog του σχολείου μας... Η σελίδα μας στο Facebook...
youtube blog sxoleio facebook

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Tuesday the 12th. Powered by Joomla! and Create Wordpress Themes.
Copyright 2017

©