Τελευταία Νέα...

slideshadow

Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων

Ξεκίνησε και φέτος να λειτουργεί στο σχολείο μας η Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων, με μαθήματα χορού, ριζίτικου τραγουδιού, ομάδες ντοκιμαντέρ και φωτογραφίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μουσικοχορευτικό Όμιλο Πλατανιά και τον Ιστορικό Λαογραφικό Καλλιτεχνικό Σύλλογο "Κρητικές Μαδαρες"

Περισσότερα...

Δραστηριότητες ειδικότητας Βοηθών Φυσιοθεραπευτή

Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ & ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ οι μαθητές/-τριες της ειδικότητας Β.Φυσικοθεραπευτή εκπαιδεύτηκαν στην εφαρμογή θερμών επιθεμάτων :α) σε αυχένα, β) ωμική ζώνη και γ) οσφυϊκή μοίρα της ΣΣ καθώς και στην εφαρμογή παραφινόλουτρου για την αντιμετώπιση τραυματισμών,δυσκαμψιών & ρευματοειδών παθήσεων της άκρας χείρας.

Περισσότερα...

Μέρα Σχολικού Αθλητισμού

Με πολύ όμορφες αθλητικές δράσεις το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά γιόρτασε την μέρα σχολικού αθλητισμού. Ευχαριστούμε το ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά, τον Πρόεδρο Πολυχρόνη Σημαντηράκη, τα μέλη του Δ.Σ. και τον κο Κακαβελάκη για την παραχώρηση του

Περισσότερα...

Φεστιβαλ "Γη-Τουρισμός-Πολιτισμός"

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τομέα Οικονομίας συμμετείχαν στο 8ο Φεστιβάλ Γη Τουρισμός Πολιτισμός του Δήμου Πλατανιά και στην εσπερίδα για τον Τουρισμό στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δήμου Χανίων

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το προσωρινό Ωρολόγιο πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα μπορείτε να το δείτε...

Περισσότερα...

Διαμαρτυρία για την μη πιθανή λειτουργία τμημάτων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά

Την έντονη αντίθεσή του για την μην πιθανή λειτουργία τμημάτων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά εκφράζει με ανακοίνωση του ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από συνεδρίαση ο σύλλογος καθηγητών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά αποφάσισε να εκφράσει την έντονη αντίθεσή του για την μην πιθανή λειτουργία τμημάτων του σχολείου μας που προκύπτει

Περισσότερα...

slideshadow

slideshadow

slideshadow

Ακολουθείστε μας...

Το κανάλι μας στο ... To Blog του σχολείου μας... Η σελίδα μας στο Facebook...
youtube blog sxoleio facebook

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Monday the 22nd. Powered by Joomla! and Create Wordpress Themes.
Copyright 2017

©