Φύτευση πατάτας στους χώρους του εργαστηρίου μας

Οι μαθητές το εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά Χανίων φυτεύουν πατάτες, για να βοηθήσουν με την παραγωγή τους τα συσσίτια της μητρόπολης μας. Εδώ πρέπει να ευχαριστήσομε την ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ (Παπαδογιάννης Νικόλαος Δ.) για την προσφορά του πατατόσπορου, και για τις μεγάλες εκπτώσεις που κάνει στο σχολείο.

7ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ στην Αγυιά

Τη δική τους ξεχωριστή παρουσία είχαν οι μαθητές του τμήματος τουρισμού του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά που έφτιαξαν μια διατροφική πυραμίδα, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από μπρόκολο και ντοματίνια και το σήμα της ειρήνης από πορτοκάλια.

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ86).

 

Thursday the 1st.
Copyright 2020

©