Ομιλία με θέμα «Εφαρμογές τεχνολογιών εξοικονόμησης και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε κτίρια και ξενοδοχειακές μονάδες» (2)

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία που οργάνωσε ο Τομέας Μηχανολογίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά με θέμα «Eφαρμογές τεχνολογιών εξοικονόμησης και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε κτίρια και ξενοδοχειακές μονάδες» στο πλαίσιο της εργαστηριακής εκπαίδευσης των μαθητών μας την Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 21:00.

Η ομιλία παρακολουθήθηκε με αμείωτο ενδιαφέρον από τους μαθητές  του σχολείου, σε αυτό βοήθησε και ο ομιλητής ο Κος Μπανδέλης Γρηγόριος συνάδελφος με μεγάλη εμπειρία ανέπτυξε το θέμα ολοκληρωμένα και ποιοτικά και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και για την ομιλία του αλλά και για την όλη του προσφορά και συνεργασία μας χρόνια τώρα στην δημόσια εκπαίδευση. Το τέλος της παρουσίασης οι μαθητές έκαναν αρκετές ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν από τον ομιλητή.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ86).

 

Thursday the 2nd.
Copyright 2020

©