Ομιλία - Workshop Πρώτων Βοηθειών

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Ομιλία - Workshop Πρώτων Βοηθειών: « Γενικοί Κανόνες Προσέγγισης Πάσχοντος – Εφαρμογή Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης (ΚΑΡΠΑ).»

Την Πέμπτη 15-Δεκ-2016 πραγματοποιήθηκε στο σχολικό Εργαστήριο  του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά workshop με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες: Γενικοί Κανόνες στην  προσέγγιση πάσχοντος κι  εφαρμογή Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης (ΚΑΡΠΑ)». Η συγκεκριμένη ομιλία έγινε στα πλαίσια της διδακτικής του μαθήματος του Τομέα Υγείας «Πρώτες Βοήθειες» και ομιλητής ήταν ο κος Κατριτζιδάκης Κυριάκος , νοσοκομειακός ιατρός του ΕΣΥ στο Γεν. Νοσοκομείο Χανίων.  Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες της Β’ Τάξης του Τομέα Υγείας και η ομιλία παρακολουθήθηκε με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς επίσης υπήρξε δυνατότητα και πρακτικής εφαρμογής όλων όσων ειπώθηκαν σε κατάλληλα προπλάσματα για ΚΑΡΠΑ.

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές και μαθήτριες ευχαριστούν θερμά τον ομιλητή κο Κατριτζιδάκη, ο οποίος με την πολύχρονη εμπειρία του, γνώση αλλά και διδακτική ικανότητα μετέδωσε όλα όσα χρειάζονται στο μαθητικό κοινό για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και την εφαρμογή Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους.  

 

img 4596

img 4601

 

img 4606img 4613

img 4612

img 4592

 

img 4595

img 4609

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ86).

 

Thursday the 2nd.
Copyright 2020

©