Εκμάθηση παραδοσιακών χορών

 

Ξεκίνησε την Παρασκευή 16/10/2015 στις 9.15 μ.μ. στα πλαίσια του μαθήματος Φυσικής Αγωγής η λειτουργία της Πολιτιστικής Ομάδας στο σχολείο μας με σκοπό την εκμάθηση παραδοσιακών χορών. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και στους Παραδοσιακούς χορούς Κρήτης με τον Χοροδιδάσκαλο, κ. Γιάννη Δημητρογιαννάκη, υπεύθυνο της Σχολής χορού Ζάλος, όπως και στους Παραδοσιακούς Χορούς από την υπόλοιπη Ελλάδα με Χοροδιδασκάλισσα την κ. Μανωλά Μαρίσια, υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Μακεδόνων Θρακιωτών Χανίων.

Περισσότερα: Εκμάθηση παραδοσιακών χορών

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Tuesday the 22nd.
Copyright 2017

©