Εκμάθηση παραδοσιακών χορών

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

 

Ξεκίνησε την Παρασκευή 16/10/2015 στις 9.15 μ.μ. στα πλαίσια του μαθήματος Φυσικής Αγωγής η λειτουργία της Πολιτιστικής Ομάδας στο σχολείο μας με σκοπό την εκμάθηση παραδοσιακών χορών. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και στους Παραδοσιακούς χορούς Κρήτης με τον Χοροδιδάσκαλο, κ. Γιάννη Δημητρογιαννάκη, υπεύθυνο της Σχολής χορού Ζάλος, όπως και στους Παραδοσιακούς Χορούς από την υπόλοιπη Ελλάδα με Χοροδιδασκάλισσα την κ. Μανωλά Μαρίσια, υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Μακεδόνων Θρακιωτών Χανίων.

Ευχαριστούμε τον κ. Δημητρογιάννάκη Ιωάννη και την κ. Μανωλά Μαρίσια για την εθελοντική τους προσφορά η οποία έχει σκοπό την ανάδειξη και στήριξη των αξιών και της κληρονομιάς του τόπου μας, που τόσο ανάγκη την έχουμε στην σημερινή δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας.

Ευχαριστούμε και την καθηγήτρια μας την κ. Μαλανδράκη Μαρία για την οργάνωση της Πολιτιστικής Ομάδας.

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 18th.
Copyright 2017

©