Εκδρομές

Ημερησία εκδρομή του σχολείου μας στην Αξό, τα Ανώγεια και το Ρέθυμνο (2)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες Τετάρτη 13 Απριλίου η ημερησία εκδρομή του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά για το σχολικό έτος 2015-2016.

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό επισκέφτηκαν την Αξό Μυλοποτάμου και το Μουσείο ξυλόγλυπτων, το οροπέδιο της Νίδας και το σπήλαιο Ιδαίον Άντρο, τα Ανώγεια και την παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Σχολικός περίπατος στην Ιερά Μονή Γωνιάς στο Κολυμβάρι

Το σχολείο μας στα πλαίσια της εκδρομής του μήνα Μάρτιο, την Παρασκευή 11/03/2016, πραγματοποίησε σχολικό περίπατο στην Ιερά Μονή Γωνιάς στο Κολυμβάρι.

Σχολικός περίπατος στις εγκαταστάσεις των εργαστηριών (Πρώην ΚΤΕΟ)

Το σχολείο μας στα πλαίσια της εκδρομής του μήνα Νοεμβρίου, την Τρίτη 3/11/2015, πραγματοποίησε σχολικό περίπατο στις εγκαταστάσεις των σχολικών του εργαστηρίων στον Ταυρωνίτη (Πρώην ΚΤΕΟ).

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Geraniotis Hotel

Την Παρασκευή 8/05/2015 στις 7.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στους χώρους του ξενοδοχείου Geraniotis Hotel.

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Minoa Palace

Την Τρίτη 28/04/2015 στις 7.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στους χώρους του ξενοδοχείου Minoa Palace. 

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ86).

 

Thursday the 28th.
Copyright 2020

©