Κατασκευή Παγκακιών από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Οι καθηγητές και οι μαθητές του Τομέα Δομικών Έργων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά σε συνεργασία με το Δήμο Πλατανιά και την Τεχνική Υπηρεσία του, στα πλαίσια του μαθήματος «Κτιριακά Έργα» και στο χώρο του εργαστηρίου του σχολείου,

θα προβούν στην κατασκευή ενός αριθμού από τσιμεντένια παγκάκια. Για τον σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθεί το μεταλλικό καλούπι που μας προμήθευσε ο Δήμος. Τα παγκάκια, διαφόρων αποχρώσεων, θα κατασκευαστούν με υλικά που θα αντέχουν στο χρόνο. Παρόμοιες δράσεις θα υλοποιούνται καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τον Τομέα Δομικών Έργων, καθώς και τους υπόλοιπους Τομείς του σχολείου για ένα σχολείο κοντά στην κοινωνία.

παγκάκι 1

παγκάκι 2

παγκάκι 3

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 21st.
Copyright 2017

©