ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

PROSKLISI

Ο Διευθυντής, οι καθηγητές και οι μαθητές/τριες του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Πλατανιά, σας καλούμε την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα

19.30 μ.μ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σχολείου μας για το Νέο Έτος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Εργαστηριακών Εγκαταστάσεων του σχολείου στο πρώην ΚΤΕΟ στον Ταυρωνίτη. Θα ήταν χαρά μας να σας δούμε εκεί για να ανταλλάξουμε ευχές και να εγκαινιάσουμε παράλληλα το κυλικείο του Μαθητικού Συνεταιρισμού που φέτος λειτουργεί για πρώτη φορά στο σχολείο μας!

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 21st.
Copyright 2017

©