Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2018

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης


Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, καθιερώθηκε ο εορτασμός της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, με σκοπό να με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και να αφυπνίσει χιλιάδες ανθρώπους και κυρίως νέους, σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις, το σχολείο μας γιόρτασε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον συνάδελφο Πληροφορικής κο Ντουλάκη Μιχάλη. 

https://saferinternet4kids.gr

saferinternet02

saferinternet01

saferinternet03

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Tuesday the 22nd.
Copyright 2017

©