ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης


Ο Διευθυντής, οι καθηγητές και οι μαθητές/ μαθήτριες του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Πλατανιά θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά για μια ακόμη φορά την επωνυμία ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΚΗΣ Π. ΑΝΔΡΕΑΣ 
(Εμπορία Καινούριων & Μεταχειρισμένων Ανταλ/κων Αυτ/ων, Εισαγωγή Γνήσιων, Είδη Φανοποιείας, Μηχανικά μέρη, Μετατροπές, Ηλεκτρικά) στα Νεροκούρου Χανίων για την έμπρακτη υποστήριξή της στο σχολείο μας με τη δωρεά ενός οχήματος από την ανακύκλωση μάρκας POLO VW, το οποίο θα βοηθήσει την καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών της ειδικότητας Τεχνικός Οχημάτων του σχολείου μας.
Τέτοιες ενέργειες σε αυτή την δύσκολη περίοδο στηρίζουν τη Δημόσια Παιδεία και επιβεβαιώνουν ότι η παιδεία και η εκπαίδευση είναι η καλύτερη επένδυση για μια κοινωνία αξιών, προόδου και ευημερίας.

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 22nd.
Copyright 2017

©