2η Εθελοντική Αιμοδοσία Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης


Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία υλοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πλατανιά σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταυρωνίτη και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Κοντομαρί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους/ες που προσήλθαν στην εθελοντική δράση επιβεβαιώνοντας με την συμμετοχή τους την αλληλεγγύη και αγάπη στους συνανθρώπους μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος για την επιτυχή υλοποίηση της αιμοδοσίας και στους εθελοντές/-ντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Κισάμου για τη βοήθεια τους. Υπόσχεση όλων μας να την επαναλάβουμε και στο μέλλον.

αιμοδοσια1

αιμοδοσία2

αιμοδοσία5

αιμοδοσία4

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 21st.
Copyright 2017

©