Τομέας Γεωπονίας: Θάλαμος Υδροπονικής Χορτονομής

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης


Ο Τομέας Γεωπονίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά, με τη βοήθεια της ειδικότητας των υδραυλικών του σχολείου, κατασκεύασε ''ΘΑΛΑΜΟ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗΣ ΧΟΡΤΟΝΟΜΗΣ'', όπου τοπ
οθετήσαμε κριθάρι.

Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές ευχαριστούμε ξανά το ΤΕΙ Πελοποννήσου και ειδικότερα τον κ. Άγγελο Δημητρακόπουλο που καθοδήγησε ακούραστα αυτήν τη μακροχρόνια προσπάθεια. Υποκλινόμαστε σε τέτοιες δράσεις από τα τριτοβάθμια ιδρύματά μας γιατί πιστεύουμε ότι έτσι αναβαθμίζεται πραγματικά η τεχνική εκπαίδευση στη χώρα μας.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την πορεία του εγχειρήματος έως τώρα.

akrithari01

akrithari02

akrithari03

akrithari04

akrithari05

akrithari06

akrithari07

bkrithari00

bkrithari01

bkrithari02

 

 

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Monday the 26th.
Copyright 2017

©