Τομέας Αισθητικής: Ανοικτή Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

aisthitikiafisa
Στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών (8 Μαρτίου), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταυρωνίτη και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά διοργάνωσαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου την Παρασκευή 9 Μαρτίου ανοικτή εκδήλωση προσκαλώντας τις γυναίκες του Δήμου Πλατανιά και όχι μόνο για μια δωρεάν περιποίηση προσώπου.

Ευχαριστούμε πολύ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη και τα μέλη του που πρόσφεραν φιλοξενία στις μαθήτριες της Γ’ τάξης Αισθητικής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά δίνοντας μας τη δυνατότητα να περιποιηθούμε τις κυρίες που επισκέφθηκαν το χώρο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Γυναικών.

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και την έμπρακτη στήριξη!

aisthitikh01

aisthitiki02

aisthitiki03

aisthitiki04

aisthitiki05

aisthitiki06

aisthitiki07

aisthitiki08

aisthitiki09

aisthitiki10

aisthitiki11

aisthitiki13

aisthitiki12

aisthitiki15 

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Monday the 26th.
Copyright 2017

©