Επιμορφωτικό Σεμινάριο: Αρχαία Ελληνική Μάλαξη

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

μαλαξη1
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο Αρχαίας Ελληνικής Μάλαξης από την εκπαιδεύτρια Έλλη Τσουκνάκη σε καθηγήτριες Αισθητικής της Κρήτης. Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε σε εργαστήριο του τομέα Υγείας & Ευεξίας στις εγκαταστάσεις του σχολικού εργαστηρίου του σχολείου μας στον Ταυρωνίτη ενώ την οργάνωση και επιμέλεια ανέλαβε και έφερε εις πέρας η Ανδρονίκη Παντελίδου, υπεύθυνη εργαστηρίου του Τομέα Υγείας & καθηγήτρια Αισθητικής.

μαλαξη2

μαλαξη3

μαλαξη4

μαλαξη6

μαλαξη5

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 21st.
Copyright 2017

©