Διημερίδα ενημέρωσης με το ΕΠΑΛ Πλατανιά - eparxies.gr

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

επαλ πλατανια
T
ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά, διοργανώνει στις 25 & 26 Απριλίου 2018 διήμερο ενημέρωσης και διαδραστικών εκδηλώσεων στο χώρο του Σχολικού Εργαστηρίου στον Ταυρωνίτη.

Στόχος του διημέρου είναι:

  • η γνωριμία των επισκεπτών-μαθητών με τις Εργαστηριακές Εγκαταστάσεις της σχολικής μονάδας,
  • η ενημέρωση από το καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό για τους Τομείς και τις Ειδικότητες που φιλοξενεί το σχολείο καθώς επίσης και
  • η συμμετοχή των μαθητών – επισκεπτών σε μια σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων με στόχο την κατανόηση των παραπάνω

Καλούμε τους μαθητές/μαθήτριες, τους γονείς και τους απόφοιτους Λυκείων, καθώς επίσης και όλους/λες τους πολίτεςνα μας επισκεφθούν για να ενημερωθούν για τις ειδικότητες που λειτουργούν στο σχολείο, για το απολυτήριο του ΕΠΑΛ και τιςεπαγγελματικές δυνατότητες των πτυχίων ειδικοτήτων που παρέχουν τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να δώσουνάλλη μια ευκαιρία στη γνώση.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Απριλίου (πρωινή ζώνη 9:00 – 14:00 και το απόγευμα 19:00 – 22:00) στις Εργαστηριακές Εγκαταστάσεις του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά στον Ταυρωνίτη.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα υλοποιηθούν επίσης οι παρακάτω δράσεις:

1. Στο πλαίσιο του πανελλαδικού εθελοντικού προγράμματος LetsdoitGreece, στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας, την Τετάρτη 25 Απριλίου θα καθαρίσουμε την παραλία του Ταυρωνίτη. Τόπος συνάντησης το Σχολικό Εργαστήριο και ώρα 5:00μ.μ 

2. Την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 7:30μμ στο Σχολικό Εργαστήριο ο Δήμος Πλατανιά, με στόχο την ενδυνάμωση και επαγγελματική ένταξητων νέων της περιοχής, σε συνεργασία με το σχολείο μας οργανώνει ενημερωτική δράση επαγγελματικού προσανατολισμούμε θέμα:«Αγορά Εργασίας –Τάσεις και Προκλήσεις».

Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Μωραϊτάκης, εκπρόσωπος του ΚέντρουΕυρωπαϊκής Πληροφόρησης –EuropeDirectτηςΠεριφέρειας Κρήτης.     

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά.

Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 

(από τον ιστότοπο eparxies.gr)

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 21st.
Copyright 2017

©