Ευχαριστήριο

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

ταυρωνιτης
Ο Διευθυντής, 
o Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά για την ενημέρωση και προβολή της διημερίδας ενημέρωσης που διοργάνωσε το σχολείο μας στο Σχολικό Εργαστήριο 25-26 Απριλίου τους:

1. ΕΡΑ Χανίων
2. ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης

3. Χανιώτικα νέα
4. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 
NEWS  
5. 
parakritika.gr
6. 
eparxies.gr  
7. f
lashnews.gr και
8. k
riti24.gr

Τέτοιες ενέργειες σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο προάγουν και στηρίζουν τη Δημόσια Παιδεία και επιβεβαιώνουν ότι η Παιδεία και η Εκπαίδευση είναι η καλύτερη επένδυση για μια κοινωνία αξιών, προόδου και ευημερίας.

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 21st.
Copyright 2017

©