Άρθρο: Τοποθετήθηκαν τα νέα τσιμεντένια παγκάκια που κατασκεύασε το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά (parakritika.gr)

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης


Τοποθετήθηκαν στην παραλία του Ταυρωνίτη τα νέα τσιμεντένια παγκάκια που κατασκεύασαν τα παιδιά του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Η κατασκευή υλοποιήθηκε από τον Τομέα Δομικών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Πλατανιά σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Γιώργο Καλαϊτζάκη, ο οποίος εξασφάλισε τα υλικά και τα εργαλεία κατασκευής και την προσφορά για τα σίδερα που χρησιμοποιήθηκαν από τον κ. Γιάννη Πατέρα από τις Βουκολιές.

«Δέσμευση όλων μας να συνεχίσουμε την προσφορά μας με την κατασκευή νέων τσιμεντένιων καθισμάτων τα οποία θα τοποθετηθούν σε μέρη της περιοχής του Δήμου Πλατανιά που θα είναι χρήσιμα, επιβεβαιώνοντας ότι η δημόσια επαγγελματική εκπαίδευση είναι παρών να παράγει χρήσιμο και ουσιαστικό έργο», σημειώνει το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά.

«Η δημιουργία των τσιμεντένιων καθισμάτων, με τη διάθεση των υλικών από το Δήμο Πλατανιά καθώς και του αρχικού “καλουπιού”, καθώς και την πρωτοβουλία και δημιουργία τους από τους μαθητές του ΕΠΑΛ Πλατανιά με τον δραστήριο Διευθυντή τους , αποδεικνύει την σημασία και δυναμική της επαγγελματικής εκπαίδευσης!», αναφέρει ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης.

(parakritika.gr - 09/05/18 σε ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ)

pagk1

pagk3

pagk6

 

pagk4

pagk2

pagk5

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Monday the 15th.
Copyright 2017

©