Μέρα Σχολικού Αθλητισμού

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Με πολύ όμορφες αθλητικές δράσεις το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά γιόρτασε την μέρα σχολικού αθλητισμού. Ευχαριστούμε το ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά, τον Πρόεδρο Πολυχρόνη Σημαντηράκη, τα μέλη του Δ.Σ. και τον κο Κακαβελάκη για την παραχώρηση του

κλειστού γηπέδου Ταυρωνίτη, τον Άρη Βουκολιών που έπαιξε φιλικό αγώνα με την νεοσύστατη ποδοσφαιρική μας ομάδα, τον αντιδήμαρχο κο Γιώργο Καλαιτζάκη που είναι πάντα κοντά μας σε όλες τίς δράσεις. Ευχαριστούμε την γυμνάστρια μας κα Κρικελά για το πρόγραμμα αθλησής που οργάνωσε και τους μαθητές μας απο τα Παλαιά Ρουματα που μας προσέφεραν κάστανα για να ετοιμάσουμε για όλους τους αθλούμενους παραδοσιακό κέρασμα.


sportday1

sportday2sportday3

sportday4

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Wednesday the 22nd.
Copyright 2017

©