ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19/10/2018
ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Σαράντα (40) μαθητές/τριες καλούνται να εγκαταλείψουν το σχολείο τους και μάλιστα στην τελευταία τάξη ένα βήμα πριν το μεγάλο στόχο τους το απολυτήριο Λυκείου με την αδικαιολόγητη και προκλητική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που αφορά την συγχώνευση των πέντε ολιγομελών τμημάτων και με την αλλαγή ζώνης την οποία πάλι έκανε υπόγεια για την νέα φετινή χρονιά χωρίς καμιά ενημέρωση.
Σημειώνουμε ότι υπήρξε από τις εγγραφές του Σεπτεμβρίου ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών 10 σε αριθμό στο τμήμα Γ.Δομικών και πάλι δεν το έγκρινε που δείχνει την επίθεση του Υπουργείου Παιδείας στο σχολείο μας .
Ξεκινάμε τον δίκαιο αγώνα μας την Δευτέρα ,το σχολείο θα παραμείνει κλειστό και καλούμε σε συνέντευξη τύπου στις 7.30 μ.μ στον Πλατανιά
1.Ολα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού μας να την παρακολουθήσουν.
2.Όλους τους φορείς του Δήμου Πλατανιά ,τα πολιτικά κόμματα του νομού ,τους βουλευτές και οποιοσδήποτε άλλος να παραστούν στο ξεκίνημα του αγώνα μας.

Για το μαθητικό συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ              ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 18th.
Copyright 2017

©