Αγώνων συνέχεια...

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Μετά από τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις, που αφορούν την έγκριση των ολιγομελών τμημάτων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά, το μαθητικό συμβούλιο του σχολείου έκρινε επείγον να συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα 29 Οκτώβρη 2018 και να λάβει αποφάσεις για περαιτέρω αγωνιστική δράση.
Απογοητευμένοι με τη στάση της Διοίκησης όλων των βαθμίδων-από τους υπευθύνους στο Υπουργείο μέχρι την Περιφέρεια Κρήτης και τη Δευτεροβάθμια του Νομού- και με αναπάντητο ακόμη το κρίσιμο ερώτημα γιατί στις 2 του Οκτώβρη το Υπουργείο ενέκρινε κατ’ εξαίρεση ολιγομελή τμήματα στα Χανιά και άφησε απ’ έξω τα τμήματα του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας.

Αφήνοντας πίσω τις γελοίες κατηγορίες για δήθεν καθυστέρηση του σχολείου και χωρίς να αναζητούμε φταίχτες ή να έχουμε διχαστική στάση ανάμεσα στα σχολεία, αποφασίσαμε να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 31 Οκτώβρη, στις 9 το πρωί, μπροστά στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.
Ζητάμε άμεση έγκριση των ολιγομελών τμημάτων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά.

Καλούμε σε συμπαράσταση όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, την ΕΛΜΕ Χανίων, τα κόμματα, τις δημοτικές αρχές και όσους ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση αυτού του τόπου.
Ο Σύλλογος των Καθηγητών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά στηρίζει απόλυτα τον αγώνα μας.


Όλοι μαζί ενάντια σε όλες τις πολιτικές που πάνε κόντρα στο δίκιο, στο δικαίωμα όλων στην Παιδεία.
Οποιαδήποτε αρνητική απάντηση θα σημάνει ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 29/10/2018

Για το Μαθητικό Συμβούλιο                   Για τον Σύλλογο Διδασκόντων
    Ο Πρόεδρος                                          Ο Διευθυντής
Μαλανδράκης Εμμανουήλ                         Δαράκης Ιωάννης

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 18th.
Copyright 2017

©