Επιστολή Συμπαράστασης από Σύλλογο Επιχειρηματιών -Καταστ/ρχων Δ. Πλατανιά "ο Ιαρδανος"

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

O Συλλογος Επιχειρηματιών -Καταστ/ρχων του Δήμου Πλατανιά "ο Ιαρδανος", εκφράζει την συμπαρασταση του κ την αλληλεγγυη του για τα δίκαια αιτήματα του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά κ για τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις για αυτή την αδικία που διαπράττεται στην μη έγκριση πέντε τμημάτων ειδικοτήτων του. 
Θεωρούμε κ πιστεύουμε οτι η Πολιτεία θα έπρεπε να επιβραβεύει αυτούς τους ενήλικες, που αποφασίζουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, αφού οι περισσότεροι προσπαθούν να καλυτερεύσουν τη ζωή τους και να διεκδικήσουν μια πιο ποιοτικη ζωή στην Κοινωνια μας! 
Συντασομαστε μαζί τους έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να αποτρέψουμε αυτή την αδικία που διαπράττεται.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 18th.
Copyright 2017

©