Επίσκεψη στο Κτήμα Λουπάκη

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Κτήμα Λουπάκη στις Καρες του Δημου Πλατανιά. Ιδανικό μέρος για γευσιγνωσία και αγορά ντόπιου εκλεκτου κρασιού. Επίσκεψη με μαθητές του τομέα στα πλαίσια της ημέρας Οινοτουρισμού.

Το κτήμα Λουπάκη ήταν μια ευχάριστη εκπληξη για όλους μας! λουπασ1λουπασ2λουπασ3
Η τοποθεσία του οινοποιείου, στην κορυφή του λόφου, ανάμεσα σε αμπέλια σε βάζει στο κλίμα από το πρώτο λεπτό!
Η Υποδοχή απο τον οινολόγο, τον Μιλτιάδη Λουπάκη, ήταν πολύ ευχάριστη και φιλική. Μας έκανε να νιώσουμε άνετα και οικεία σαν να τον γνωρίζαμε χρόνια. Μοιράστηκε απλόχερα μαζί μας τις γνώσεις, τις εμπειρίες του και μυστικά της τέχνης του....

Η οικοδέσποινα η Ασπασία ειχε βάλει παντού την πινελιά της, με επαγγελματισμό και αγάπη για αυτό που κάνει. Όλα μύριζαν αρχοντιά και φιλοξενία. Τα κυροπήγια με τα λευκά κεριά, τα βάζα με τα φρέσκα λουλούδια, οι φρουτιέρες με τα φρεσκοκομμένα φρούτα, τα καλούδια και τα κεράσματα, τα έργα τέχνης, η μουσική μα κυριώς το χαμόγελο. ...Είμαι περήφανη που στον όμορφο τόπο μας επιχειρούν όμορφοι άνθρωποι Συγχαρητήρια Aspasia Loupaki και Μιλτιάδη Λουπάκη. Ευχαριστούμε απο καρδιάς! !

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Wednesday the 22nd.
Copyright 2017

©