Εκδηλώσεις για την 17η Νοέμβρη

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Την γιορτή του Πολυτεχνείου γιόρτασε απόψε στα Εργαστήρια στον Ταυρωνίτη, το σχολείο μας, με μια όμορφη γιορτή που επιμελήθηκε άρτια όπως πάντα η φιλόλογος Σηφάκη Ειρήνη17ηΝοε2018 217ηΝοε2018
Μας τίμησε με την παρουσία της η Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγιωνάκη Βάλια η οποία ανήκει στη γενιά του Πολυτεχνείου και την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα...

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε ξενάγηση σε όλα τα εργαστήρια και ενημέρωση για το έργο του σχολείου επίσης έγινε συνάντηση με το μαθητικό συμβούλιο για το σοβαρό θέμα που αφορά την μη έγκριση των ολιγομελών τμημάτων του σχολείου μας η Κ.Βαγιωνάκη ενημέρωσε για την συνάντηση με τον Υπουργό και την διαβεβαίωση του ότι θα λύση το θέμα . Από μεριάς του μαθητικού συμβουλίου τονίστηκε ότι υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση και ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Κ.Βαγιωνάκη να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.
Περιμένουμε την άμεση ανταπόκριση όλων που υποσχέθηκαν στην άμεση λύση στο δίκαιο αίτημα που είναι η επιστροφή των 40 μαθητών /τριών στο σχολείο μας διαφορετικά και με την ευκαιρία του εορτασμού του Πολυτεχνείου δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα μας μέχρι την επίλυση του προβλήματος.

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Wednesday the 22nd.
Copyright 2017

©