Μάθημα Νοηματικής Γλώσσας

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης
Οι μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά, ο Σύλλογος καθηγητών και ο διευθυντής, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την συνάδελφο καθηγήτρια πληροφορικής, Kiki Doulaki πού σήμερα, 03 Δεκέμβρη, μας επισκέφτηκε και μας εφέρε σε επαφή με την νοηματική γλώσσα, με την οποία συνεννοούνται τα κωφά άτομα. Μας μοίρασε έντυπο υλικό και με υπομονή μας δίδαξε μερικά από τα μυστικά αυτής της υπέροχης γλώσσας.Όλοι μας απολάυσαμε το μάθημα της! Την ευχαριστούμε από καρδιάς.

κικι1κικι2κικι3

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Monday the 15th.
Copyright 2017

©