Επίσκεψη στο Οινοποιείο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗ

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Το Οινοποιείο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗ στον Δραπανιά επισκέφτηκαν μαθητές απο τους τομείς Γεωπονίας και Οικονομίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, άκουσαν για τις επιλεγμένες ποικιλίες, τον ποιοτικό έλεγχο και κατάλαβαν οτι η αγάπη και το μεράκι για το κρητικό κρασί είναι τα στοιχεία που κάνουν διαφορετικό το οινοποιείο. Η ενασχόληση της οικογένειας με το αμπέλι και το κρασί διαιωνίζεται από πάππου προς πάππου! πνευμ1πνευμ2πνευμ3

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Thursday the 20th.
Copyright 2017

©