Κοπή Πίτας 2019

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας όπως κάθε παραμονή της μεγάλης γιορτής της παιδείας έκοψε στο χώρο του Σχολικού Εργαστηρίου την πίτα για το νέο έτος.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί θεσμικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.
Μετά την ευλογία της πίτας από τους πατέρες της εκκλησίας ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τους επίσημους. Ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία της ομάδας του ριζίτικου τραγουδιού που απέδειξε την σπουδαία προσπάθεια που κάνουμε για την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.Στο τέλος ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα προσφορά του μαθητικού συνεταιρισμού.
Να ευχαριστήσουμε όλους /ες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και να ευχηθούμε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλο ΄τον κόσμο.

πιτα1

πιτα2

πιτα3

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Monday the 15th.
Copyright 2017

©