Ας προσπαθήσουμε να μην καπνίζουμε στον χώρο του σχολείου!

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Την Τετάρτη έγινε στο σχολείο μας μια πολύ σημαντική ενημέρωση που αφορά το κάπνισμα από την Κ.Μιχελάκη Ιατρό - Πνευμονολόγο. Επειδή δεν φτάνει μόνο η ενημέρωση πρέπει να περάσουμε στην πράξη σεβόμενοι της αξίες του εμείς και όχι στην ατομική ικανοποίηση σας καλώ από αύριο για μια νέα αρχή όλους/ες να σταματήσουμε το κάπνισμα εντός της σχολικής μονάδας θα είναι νίκη πολιτισμού και της αλληλεγγύης λαμβάνοντας υπόψη και αυτά που αναφέρει στην διαφάνεια η γιατρός.καπνισμα
"Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που

έχει έρθει η ώρα της". Βίκτωρ Ουγκώ, Γάλλος συγγραφέα.
Με τα λόγια του συγγραφέα είμαστε σίγουροι οτι θα το πετύχουμε δεν είναι ανάγκη να υπάρχουν διοικητικά μέτρα αγωνιζόμαστε για το σύνολο.
Ξεκινάμε με το σύνθημα "δεν καπνίζουμε στο χώρο του σχολείου"

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Monday the 26th.
Copyright 2017

©