Κατασκευή "Έξυπνο Παγκάκι" !

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη κατασκευή έφτιαξαν καθηγητές και μαθητές των τομέων Μηχανολογίας και Δομικών έργων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Πλατανιά.

παγκακι1

Όπως αναφέρει ο Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά, Γιάννης Δαράκης, πρόκειται για το « Έξυπνο Τσιμεντένιο Παγκάκι» όπως το ονόμασαν το οποίο εκτός από τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν κάθισμα και με τη χρήση κατάλληλων υλικών διατηρεί σταθερή θερμοκρασία ανεξαρτήτως της θερμοκρασία περιβάλλοντος επίσης με την τοποθέτηση εξαρτημάτων παράγει σημαντική ποσότητα ενέργειας με την οποία μπορεί να φορτιστεί το κινητό.παγκακι2

Στόχος μας είναι να τοποθετηθεί στις εξόδους των φαραγγιών του δήμου μας, αναφέρει ο κ. Δαράκης εκφράζοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους καθηγητές και στους μαθητές του εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά.παγκακι3

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Monday the 26th.
Copyright 2017

©