ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (για Εκδρομή στο ΚΠΕ Αρχανών)

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Πλατανιάς Χανίων 73 104
(Γυμνάσιο Πλατανιά)
ΤΗΛ:2821-0-68020
FAX: 2821-0-68020
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
url: www.esp-epal-platania.gr
ΠΡΟΣ
Διεύθυνση Δ/Βάθμιας Εκπ/σης Χανίων

ΘΕΜΑ : ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Σήμερα, Πέμπτη 28/03/2019 και ώρα 19.30μμ στο γραφείο του Διευθυντή του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών που αφορούν την εκδρομή των μαθητών της περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου μας στις 15/04/2019 στο Ηράκλειο Κρήτης για την παρακολούθηση περιβαλλοντικού προγράμματος του ΚΠΕ Αρχανών αποτελούμενη από τους :

1. Δαράκη Ιωάννη, Διευθυντή του σχολείου και πρόεδρο της επιτροπής
2.Ζιούκα Αστέριο-Αρχηγό της εκδρομής
3. Παντελίδου Ανδρονίκη-Συνοδό της εκδρομής
4. Μαλανδράκη Εμμανουήλ-Πρόεδρο του 15μελους συμβουλίου
Συνεδρίασε και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΥΑ 33120/ΓΔ4/ΦΕΚ681 τΒ' της 6-3-2017 , η οποία καθορίζει το καθεστώς των σχολικών εκδρομών και εγκρίνει ομόφωνα την προσφορά του γραφείου γενικού τουρισμού Crete Bus Travel,Κριάρη 40, Χανιά όπου και μας παρείχε την πιο συμφέρουσα προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που είχαν τεθεί στην προκήρυξη της εκδρομής με την πιο συμφέρουσα τιμή.

Προσφορά υπέβαλε επίσης το:
Giannoudakis Travel.

Ο Διευθυντής

Δαράκης Ιωάννης.

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ20).

 

Monday the 26th.
Copyright 2017

©