Ολοκλήρωση μεταφοράς και τοποθέτησης προκάτ στο σχολικό εργαστήριο

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Oλοκληρώθηκε σήμερα με πολύ δύσκολη προσπάθεια η μεταφορά και των άλλων δυο προκάτ από το συγκρότημα του Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών, λόγω αντικατάστασης τους και τοποθετήθηκαν στο Σχολικό Εργαστήριο του Εσπερινού ΕΠΑΛ στον Ταυρωνίτη.

Η προσθήκη των αιθουσών θα βοηθήσει σημαντικά την σχολική μας μονάδα στον αγώνα που κάνει εδώ και επτά χρόνια στην περιοχή να προσφέρει σημαντικό έργο.

Και να θυμίσουμε την τραγική κατάσταση που βρισκόταν το κτίριο που στεγαζόταν και λειτουργούσε το πρώην δημόσιο ΚΤΕΟ. Με σκληρό αγώνα αποκαταστήσαμε τις ζημιές, όπου και σήμερα δίνει σημαντικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και μόρφωσης. Και στην σημερινή προσπάθεια παρών ο Αντιδήμαρχος Κος Καλαιτζάκης Γεώργιος , ο οποίος συντόνισε και αυτή την μεταφορά σε συνεργασία με τον Δ/ντή του σχολείου.

Να ευχαριστήσουμε τον Κο Δήμαρχο και τον Κο Καλαιτζάκη για μια ακόμα φορά για την έμπρακτη βοήθεια τους στο σχολείο μας.

 

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ86).

 

Thursday the 17th.
Copyright 2020

©